MÜGE BAŞKAN BİR SÖZÜNÜ DAHA TUTTU: KIRKGÖZ DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, seçim sürecinde verdiği “Ergene’de doğalgaz olmayan mahalle kalmayacak.” sözünü tutarak, Kırkgöz Mahallesi’nde doğalgaz çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu duyurdu. 19 Mayıs’ta ilk kazması vurulan doğalgaz hattı, bir ay gibi kısa bir sürede mahalleye çekildi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından, bozulan yollar 2 hafta içerisinde kilit parke taşı ile yenilendi.Ergeneliler, doğalgaza kavuşacak olmanın heyecanını yaşarken Başkan Topak, bu hizmetin halkın yaşam standardını yükselteceğini belirtti.
Başkan Müge Yıldız Topak sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, “19 Mayısta ilk kazmamızı vurduk. 1 ay içerisindeçalışmalarımızı tamamladık. Yollarımızı yenileyerek Ergeneli hemşehrilerimizin kullanımına sunuyoruz. Hep birlikte Ergene’miz için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Ergene’de yapılan bu doğalgaz çalışmaları, Ergeneli vatandaşların refahını yükseltmeye yönelik en önemli projelerden biri olarak göze çarpıyor. Başkan Topak, “Ergene’nin her bir noktasına hizmet götürmek bizim önceliğimiz. Doğalgazla birlikte hem enerji tasarrufu sağlayacağız hem de vatandaşlarımızın refahını artıracağız,” dedi. Kırkgöz Mahallesi sakinleri ise Başkan Topak’a teşekkürlerini ileterek, kısa süre içinde mahallelerine böylesi bir hizmeti getirdiği için memnuniyetlerini dile getirdiler.
Kırkgöz’de bulunan esnafları da ziyaret eden Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, hemşehrileri ile sohbet ederek onların talep ve önerilerini dinledi. Gerçekleştireceği projelerden bahseden Başkan Müge Yıldız Topak Ergene’nin her bölgesine hizmet götüreceğini belirterek hemşehrilerinden tam not aldı.

Haber Merkezi: