Basın Ödülleri Yarışması’nın lansmanı yapıldı

Basın Ödülleri Yarışması’nın lansmanı yapıldı

Tekirdağ’da görev yapan basın mensuplarının katılabileceği yarışma “haber”, “fotoğraf” ve mizampaj” kategorilerinde düzenlenecek. Yarışmada birincilere 10 bin, ikincilere 7 bin ve üçüncülere 5 bin lira ödül verilecek
Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneğince düzenlenen, “Tekirdağ Basın Ödülleri Yarışması”nın lansmanı, Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde yapıldı.
Buna göre, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek yarışma için başvurular 1 Ekim’de başlayacak ve 31 Aralık’ta sona erecek.
“Haber”, “fotoğraf” ve mizampaj” kategorilerinde düzenlenecek yarışmada birincilere 10 bin, ikincilere 7 bin ve üçüncülere 5 bin lira ödül verilecek.
Ödül töreni 9 Ocak 2025’de yine Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde yapılacak.
Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Başkanı Elçin Yıldıral, burada yaptığı konuşmada, lansmana katılan tüm basın mensuplarına teşekkür etti.
Gelenekselleşen yarışmayı her yıl biraz daha yukarıya taşımak istediklerini belirten Yıldıral, “Kentimizde yapılan haberlerin niteliğini yükseltmek, basın mensubu arkadaşlarımızın mesleki çalışmalarını ödüllendirmek amacıyla düzenlediğimiz yarışmaya, tüm arkadaşlarımızın katılmasını bekliyoruz” dedi.
Öte yandan basın mensupları lansmanda, yarışma kategorileri ve ödül alacakların belirlenmesi süreçlerindeki düşüncelerini dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.