Vali Soytürk ve Eşi Nurdan Soytürk, Çorlu Huzurevi’nde Düzenlenen Dostlar Korosu Konserine ve Folklor Gösterisine Katıldı

Valimiz Sayın Recep Soytürk ve eşi Sayın Nurdan Soytürk Hanımefendi, 1 Ekim Yaşlılar Günü münasebeti ile Çorlu Huzurevi’nde düzenlenen Çorlu Belediyesi Dostlar Korosu konserine ve folklor gösterisine katıldı.
Yüksel Yavuz yönetiminde Türk Sanat Müziği eserlerini seslendiren “Dostlar Korosu”, huzurevi sakinlerine ve katılanlara unutulmaz bir gün yaşattı.
Huzurevi sakinlerinden Emine Balcı’nın da içerisinde yer aldığı Dostlar Korosu’nun seslendirdiği eserlere dinleyenler de eşlik etti.
Ardından Çorlu Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görevli Uğur Kısacık ve Caner Bilgin’in koordinesinde sahne alan folklor ekibi tarafından halk oyunları gösterisi düzenlendi.
Gösterinin sona ermesinin akabinde Vali Soytürk, Dostlar Korosu ve folklor ekibine sergiledikleri performanstan dolayı teşekkür etti.
Günün anısına pasta kesilmesinin akabinde Vali Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk huzurevi sakinleri ile sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu ve huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler verdi.
Vali Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk’e, Çorlu Kaymakamı Murat Eren, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Özdemir, Çorlu Huzurevi Müdürü Havva Kalınağıl Atar ve ilçe protokolü eşlik etti.
Haber Merkezi: