BÜYÜKŞEHİR’DEN BÜYÜKLERİMİZ İÇİN ANLAMLI ETKİNLİK

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Süleymanpaşa, Çorlu ve Malkara huzurevlerinde kalan bireyler için kahvaltı etkinliği düzenledi. Süleymanpaşa Sahili’nde kahvaltı ile başlayan programda, katılımcılar güzel bir sabah geçirirken anılarını paylaşarak keyifli sohbetlerde bulundu.

Etkinliğe katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, program süresince büyüklerle yakından ilgilendi. Her bir katılımcının talebini dinleyen Candan Başkan, çözüm önerileri sunarak kendilerine destek olmaya çalıştı.

CANDAN BAŞKAN: SİZLERİN HUZURU VE REFAHI, BİZİM VE TOPLUMUMUZUN HUZURUDUR

Büyüklerin kendilerine rehberlik ettiğini vurgulayan Candan Başkan, “Kıymetli büyüklerimiz, davetimizi kabul edip bugün bizlerle olduğunuz için hepinize yürekten teşekkür ediyorum, hoş geldiniz. Sizler bizim en kıymetlilerimiz, geçmişimiz ve geleceğimizsiniz. Bugün burada özgür, huzurlu ve güçlü bir şekilde bir aradaysak, bu sizlerin emeği, fedakârlığı ve yol göstericiliğiniz sayesindedir. Sizlerin huzuru ve refahı, bizim ve toplumumuzun huzurudur. Biz de bu bilinçle, sizin hayatınızı kolaylaştırmak ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için çalışıyoruz. Hayatın her aşamasında vatandaşlarımızın yanında olma sözü verdik ve bu sözümüzü adım adım hayata geçiriyoruz. Bir evladınız olarak, her zaman yanınızdayım ve yanınızda olmaya devam edeceğim. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin, hep var olun. Dualarınız ve deneyimleriniz bize her zaman ışık tutuyor. Bize yol göstermeye devam edin, çünkü biz sizi can kulağıyla dinliyoruz. Bugün burada olduğunuz için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Allah, hep beraber nice güzel günlerde bir arada olmayı nasip etsin. Sağ olun, var olun.

Kahvaltının ardından müzik eşliğinde eğlenceli anlar yaşayan katılımcılar, dans ederek etkinliğin tadını çıkardı. Programın sonunda, yaş almış bireylerin rahatlıkları düşünülerek kendilerine terlik hediye edildi.

 

Haber Merkezi: