“ERGENE KAYMAKAMLIĞI GELENEKSEL VOLEYBOL TURNUVASI KURA ÇEKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

“ERGENE KAYMAKAMLIĞI GELENEKSEL VOLEYBOL TURNUVASI KURA ÇEKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

“ERGENE KAYMAKAMLIĞI GELENEKSEL VOLEYBOL TURNUVASI
KURA ÇEKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ergene Kaymakamlığı Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sanayi ve STK’lar arası düzenlenmesi planlanan Geleneksel Voleybol Turnuvasının Fikstür çekimi Ergene Kaymakamlığı Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

4 grup 16 takımın katıldığı Geleneksel Voleybol Turnuvası, Velimeşe Mahallesi Ergene Belediyesi Spor Salonunda 27 Eylül 2024 Cuma günü saat 18:00’da Yıldızlar Takımı ile Velbis müsabakasıyla başlayacak.

Ergene Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Şenol DOĞRAMACI Ergene Kaynakamlığı Geleneksel Voleybol Turnuvası için yaptığı konuşmada” sporun kitlelere yayılması, spora ilginin arttırılması, her yaşta ki insanın beden ve ruh sağlığını geliştirmesi, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sanayi ve STK’lar arası iletişimin saygı, sevgi, dostluk ve hoşgörü diyaloğuna dönüşmesi amacıyla Ergene Kaymakamlığımız tarafından 2024-2025 sezonu ‘’Ergene Kaymakamlığı Geleneksel Voleybol Turnuvası’’ hazırlanmıştır. Keyifli bir turnuva olmasını diliyor, tüm takımlarımıza başarılar diliyorum”dedi.

Ergene Kaymakamımız Sayın Kadir DUMAN”da turnuva organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür ederek, tüm takımlara başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.