ERGENE’YE İKİ YENİ ANAOKULU KAZANDIRILDI

Ergene’de hayırsever Gülcan Bediz’in vasiyeti üzerine, Durmuş ve Neşecan Aksu’nun katkıları ve Ergene Belediyesi’nin koordinatörlüğünde iki yeni anaokulu hizmete açıldı. Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, açılışta bu anlamlı bağışın çocukların eğitimine büyük katkı sağlayacağını vurguladı. Anaokullarında 2 ayrı derslik, oyun odası, idare odaları, yemekhane, mutfak ve oyun bahçeleri gibi geniş imkânlar yer alıyor. Topak, “Çocuklarımız, geleceğimizin teminatı. Onların hayata en iyi şekilde hazırlanabilmesi için gerçekleştirilen bu açılış çok önemli, çok kıymetli. Bu vesileyle Sayın Gülcan Bediz’i rahmetle anıyorum.” dedi.

Başkan Topak, Ergene Belediyesi’nin eğitimde kaliteyi ve fırsat eşitliğini yükseltmek için çalıştığını ve her çocuğun hak ettiği eğitim almasını hedeflediklerini belirtti. “Bu anaokulları, geleceğin güçlü bireylerini yetiştirecek önemli bir adım.” diye ekledi. Eğitime yapılan her yatırımın toplumun refahına yapıldığını vurgulayan Topak, “Çocuklarımızın sosyal becerilerini geliştirecekleri bu eğitim yuvalarını ilçemize kazandırmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, bu projelerin yarının aydınlarını yetiştireceğine inandığını ve Ergene Belediyesi olarak eğitime desteğin devam edeceğini söyledi. “Geleceğe umutla bakan nesiller yetiştirmek bizim en büyük görevimiz.” diyerek projenin uzun vadeli etkilerini vurguladı. Açılışta çocuklarla bir araya gelen Başkan Topak, onların mutluluğunun her şeyden önemli olduğunu belirterek, “Bu okullar, minik yüreklerin filizlendiğiyerler olacak.” dedi.

Haber Merkezi: