Çerkezköy Başsavcısı ve Çerkezköy Adalet Komisyonu Başkanına Ziyaret

Çerkezköy Başsavcısı ve Çerkezköy Adalet Komisyonu Başkanına Ziyaret

 

Baro Başkanımız Av. Egemen Gürcün ve Baro Başkan Yardımcısı Av. Zümrüt Canku Arslan tarafından Çerkezköy Başsavcısı Cihat Yılmaz ve Çerkezköy Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Burak Dinç ziyaret edilerek yeni görevlerinde başarı dilekleri sunuldu.

Görüşmelerde, yeni kurulan komisyon çalışmaları hakkında görüş alışverişi yapılarak adalet sisteminin yerel düzeydeki işleyişi ile avukatların talep ve önerileri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

 

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde, H.D. isimli zanlı tarafından vahşice katledilen Elif Yörük Dim’in acılı ailesine, Tekirdağ Barosu Başkanı Av. Egemen Gürcün ve Tekirdağ Barosu Kadın Hakları ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu Başkanı Av. Damla Nur Ercan tarafından taziye ziyareti gerçekleştirildi.

Ziyarette, Elif Yörük Dim’in yakınlarına başsağlığı dileklerinin yanı sıra Baronun bu davayı yakından takip edeceğini belirterek acılı aileye destek olan Baro Başkanımız ve Komisyon Başkanımız, adaletin sağlanması ve zanlının mümkün olan en ağır şekilde cezalandırılması adına ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

Tekirdağ Barosu, kadına yönelik şiddet ile kararlılıkla mücadele etmeye ve Tekirdağ halkının yanında olmaya devam edecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.