Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarı Tarımın geleceğine yolculuk, inovasyon ve verimlilikte sıra dışı bir fuara hazır mısınız?

Fuarcılık

2010 yılından bu yana 30 un üzerinde açık alan uygulamalı tarım fuarı gerçekleştiren DLG Fuarcılık, bu yıl Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarının 14.sünü Tekirdağ Süleymanpaşa Karaevli’de 4-7 Eylül tarihleri arasında ziyaretçileriyle buluşturacak.

Zirai ilaç, tohum, gübre ve makine firmalarının en yeni ürünlerini tarlada uygulamalı olarak ziyaretçilere tanıtma şansını yakalayacağı fuarda danelik sorgum çeşitleri, farklı çeşitlerde yağlık ayçiçeği, danelik ve silajlık olmak üzere mısır çeşitleri, yonca, buğday, çeltik, zeytin- ceviz fidanları ve kanola ekili olarak gösterilecek. Bunun yanı sıra ziyaretçiler tarım profesyonelleri ve uzmanlarından kendi işletmeleri için ihtiyaç duyabilecekleri ürünler ile ilgili tüm bilgileri alabilecekler. 122.000 metrekarelik fuar alanında ziyaretçilerin ilgisini çekecek tarla bitkileri ve bahçe bitkilerinin yanı sıra alternatif bitkilerde yer alacak.

Fuara katılan ziyaretçiler, tarımsal mekanizasyon ve traktör firmalarının en yeni teknolojileri ve aynı ürün gamında farklı markaları aynı anda görüp kıyaslama imkanı bulacaklar.

14.sünü düzenleyeceğimiz Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarımızda Rivulis ve Genta firmaları çözüm ortağımız olarak fuar alanında yerini alacak. En yeni teknolojileri içeren bu fuarda, değişken oranlı azot uygulaması yapan makineler, yabancı ot mücadelesinde sensör teknolojileri, sensörlü çapalama makineleri, otomatik dümenleme sistemleri, elektrikli ekim mibzerleri, anıza direk ekim makinaları, otomatik sulama sistemleri, yer altı damlama sulama sistemleri gibi en yeni teknolojileri uygulamalı olarak bu alanda bulabileceksiniz.

Tarım Kredi Kooperatifi Tekirdağ Bölge Müdürlüğü, Tarkim ve Tareks ile birlikte katılım sağlayarak ziyaretçilerini ağırlayacak. Tükiye İş bankası İMECE mobil ve tüm iştirakleri ile birlikte en yeni teknolojileri çiftçilerle buluşturacak. Tekirdağ Valiliği, Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Namık Kemal Üniversitesi, Tekirdağ Ziraat Odaları, Tekirdağ Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Tekirdağ Damızlık sığır yetiştiricileri birliği, Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü, Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü destekleyici kuruluş olarak fuarda yer alacak.

Tekirdağ Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından renkli yarışmalar düzenlenecek Bu yarışmalarda dereceye giren yarışmacılara çeşitli ödüller takdim edilecek.

Sektörde yer alan 100 ün üzerindeki firmanın uzman kadrosunun yer alacağı fuarda üreticiler kendi işletmeleri ile ilgili ihtiyacı olan her konuda bilgi ve desteği bu fuarda bulacak…

DLG Fuarcılık tarafından düzenlenen Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarı, 4-7 Eylül tarihlerinde saat 10:00 ile 19:00 saatleri arasındaTekirdağ Süleymanpaşa Karaevli’de tüm tarım sektörünü bir araya getirecek. Fuarın açılış töreni 4 Eylül Çarşamba saat 17:00’ da yapılacaktır.

Online kayıt için: https://tarimteknolojigunleri.com/kayitformu

DLG Fuarcılık Limited Şirketi

Ertuğrul Mh. Demir Sk. Zeynel Bey İş Mrkz. No:47/18 Tekirdağ

Tel: 0282 263 00 32 – Fax : 0282 263 00 28 – E-Mail : info@dlgfuarcilik.com
www.dlgfuarcilik.com

Haber Merkezi: