30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 102. yıl dönümünü

30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 102. yıl dönümünü

Bugün, 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 102. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki kararlılığıyla kazandığı bu destansı zafer, yalnızca bir askeri başarı değil, aynı zamanda Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı bir dönüm noktasıdır.
Bu büyük zafer, bizlere bağımsızlık ve özgürlüğün kıymetini bir kez daha hatırlatırken, birer Cumhuriyet hukukçusu olarak Cumhuriyetimizin değerlerine bağlı kalmanın, hukukun üstünlüğünü savunmanın ve adaletin teminatı olmanın önemini de yüreklerimizde hissettirmektedir.
Tekirdağ Barosu olarak, Atatürk’ün ilke ve devrimlerine olan sadakatimizle, hukuk devleti ve yargı bağımsızlığını koruma görevimizde her zaman olduğu gibi kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz.
Bu anlamlı günde, başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve Kurtuluş Savaşının kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyor; milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.