TEKİRDAĞ MANGAL DÖNER 40 YAŞINDA

Tekirdağ Sülaymanpaşa ilçesinde  hizmet veren Mangal Döner Salonu 40 yaşında.

Merhum İrfan Albay dan lezzeti el alarak devam ettirmeyi başaran oğlu Ferit Albay Mangal Döner‘in  40. yaşını kutluyor. Yıllarca aynı lezzet ve kaliteden ödün vermeden devam etmek bir hayli zor olmasına rağmen Mangal Döner, Tekirdağ’da gerçek döner dendiğinde akla gelen ilk isim oluyor.

İşletmeci  Ferit Albay, babalarının oluşturduğu Mangal Döner markasına sıkı sıkı sahip çıktıklarının altını çizerek : ‘’Gıda sektörü en zor sektörlerin başında geliyor. Hele ki ortaya leziz bir şeyler sunmak istiyorsak bu iki kat zor oluyor. Ben bu işi değerli babamın yanında öğrendim. Bayrak bana geçtiğinden beri aynı özenle devam ettirme gayretindeyim. Masaya getirdiğimiz her şey son derece leziz olmak zorunda. Bu yüzden her şeyimiz taze, kaliteli ve hijyenik. Sahip olduğumuz bu özelliklerden asla taviz veremeyiz. İşletmemiz 40 yaşına girdi. Gururlu ve mutluyuz. Daha uzun seneler aynı kalite ve lezzetle devam etmek için elimizden geleni yapacağız. Herkese bizi tercih edip, beğendikleri için çok teşekkür ederim.’’dedi.

Odun ateşinde özenle seçilmiş etlerden oluşan döneri, Karadeniz’den gelen gerçek tereyağıyla yapılmış Karadeniz Pidelerini, fırında mükemmel sütlaçları ve yine fırında mercimek çorbasını tatmadıysanız çok şey eksik kalmış demektir.

Mangal Döner’in 40. yaşını kutluyor, nice uzun yıllar var olmasını diliyoruz.

Haber Merkezi: