Velivizyon

Velivizyon

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve “Velivizyon” platformunda yer alacak, yönetmenliğini Bora Severcan’ın üstlendiği, 27 bölümlük “Ailem” dizisinin tanıtımı için Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Konferans Salonu’nda tören düzenlendi.
Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’in teşrifleri ve dizide rol alan duayen isimlerin katılımlarıyla Velivizyon platformu tanıtım programı, 15 Ağustos tarihinde Ankara’da gerçekleşmiş ve Sayın Bakanımızın talimatlarıyla Bakanlığımızca, “Velivizyon” platformu kurulmuştur. Bu kapsamda velilerimizin sorumluluk duygularını artırmak suretiyle okul-aile iş birliğini güçlendirmek; öğrencilerin, sosyal ve akademik yönden bütünsel eğitimine daha fazla katkı sağlamak amacıyla velilerimize yönelik 27 bölümden oluşan “Ailem” dizi filmi çekilmiştir.

27 bölümden oluşan film, her gün saat 21.00’de birer bölüm hâlinde https://velivizyon.meb.gov.tr web sayfası başta olmak üzere EBA, HEMBA, youtube kanalımız ve diğer sosyal medya hesaplarımızdan yayınlanmaya başlamıştır.

Ayrıca “Ailem” dizisini http://vr.eba.gov.tr/dizi.zip linkinden indirebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.