Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Hülya Çetin Oldu

Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Hülya Çetin Oldu

Süleymanpaşa Kent Konseyi, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Toplantı Salonunda gerçekleştirilen genel kurul toplantısında yeni başkan ve yönetim kurulunu belirledi. Hülya Çetin, tek listeyle tek aday olarak girdiği seçimin ardından Kent Konseyi Başkanlığı görevine seçildi.
Genel Kurul toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Daha sonra Divan Kurulu seçimi yapıldı ve Eski Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu, Divan Kurulu Başkanlığına seçildi. Gündoğdu, genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulunarak, başkan adayı ve listelerin Divan Kuruluna teslim edilmesi için 10 dakika süre verdi.
BAŞKAN VOLKAN NALLAR’DAN YENİ YÖNETİME DESTEK SÖZÜ
Bu sırada Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar kürsüye gelerek katılımcılara hitap etti. Başkan Volkan Nallar, yeni Kent Konseyi yönetimine başarılar dileyerek, belediyenin tüm olanaklarıyla destek olacaklarını ifade etti.
HÜLYA ÇETİN OYBİRLİĞİ İLE BAŞKAN SEÇİLDİ
Adaylık süresinin tamamlanmasının ardından, tek listeyle seçime giren Hülya Çetin, Kent Konseyi Başkan Adayı olarak konseye konuşmasını yaptı. Çetin, konuşmasında şehrin ihtiyaçlarını birlikte tespit ederek çözümler üreteceklerini belirtti. Adaylık konuşması sonrası oylama işlemine geçildi. Seçim, Kent Konseyi üyelerinin oy birliği ile açık oylama şeklinde yapıldı ve Hülya Çetin, yine oy birliği ile Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı seçildi.
ÇETİN: “DAHA GÜZEL YARINLAR İÇİN BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”
Başkan seçilmesinin ardından yeniden kürsüye gelerek teşekkür konuşması yapan Hülya Çetin, kendisine duyulan güvenden ötürü tüm üyelere teşekkür ederek, “Bu görevi büyük bir sorumluluk bilinciyle devralıyorum. Şehrimizin ihtiyaçlarını hep birlikte tespit edip, en doğru çözümleri üretmek için var gücümüzle çalışacağız. Süleymanpaşa’yı daha güzel yarınlara taşımak için birlikte hareket edeceğiz,” diye konuştu.
ÇOK SAYIDA KATILIMCI İLGİ GÖSTERDİ
Genel Kurula;Süleymanpaşa Kent Konseyi üyelerinin yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, belediye başkan yardımcıları, TTSO Başkanı Cengiz Günay, oda ve birlik başkanları, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda basın mensubu da ilgi gösterdi.
Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Hülya Çetin’in birlikte çalışacağı Yönetim Kurulu ise aşağıdaki isimlerden oluştu:
Süleymanpaşa Kent Konseyi Asil Yönetim Kurulu:
1. Abdullah Yalçın
2. Ayşe Kalaycı
3. Azize Özdemir
4. Cem Tanrıöver
5. Hülya Avcıoğlu
6. Mayya Baykal
7. Mehmet Çevik
8. Mehmet Özkan
9. Mustafa Ekiz
10. Salih Çelik
11. Selin Başarslan Denizci
12. Serkan Eryılmaz
13. Suhan Günay
Süleymanpaşa Kent Konseyi Yedek Yönetim Kurulu:
1. Nezih Okur
2. Anıl Kardaş
3. Sinem Boydakoğlu
4. Seçkin Geçer
5. Ayşe Şengün Eren
6. Canan Deniz
7. Pelin Gök
8. Dilek Çelik
9. Mine Güreşgen
10. Mehmet Barut
11. Nilgün Yardım
12. Kadriye Gürgen
13. Mustafa Tufan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.