Volkan NALLAR ÖZGEÇMİŞ

Volkan NALLAR
Süleymanpaşa Belediye Başkanı

1980 yılında gurbetçi Tekirdağlı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi.

Ailesi Nallar altı yaşında iken Almanya’dan kesin dönüş yaptı.

Eğitim hayatını Tekirdağ’da tamamladı ve ticarete atıldı.

2000 yılında aile mesleği olan lokanta ve gıda sektöründeki işleri devraldı.

2015 yılında gıda sektöründeki işlerinin yanında inşaat sektöründe de faaliyet göstermeye başlayan Nallar; aynı zamanda aile yatırımlarının da yöneticiliğini üstlendi.

Yine aynı yıllarda sevdası olan ve lise yıllarında hem genç takımda , hem de profesyonel takımda futbol oynadığı Tekirdağspor ’a yönetici seçildi.

Başarılı yöneticilik hayatında Tekirdağspor’un 2014/15 sezonunda Bölgesel Amatör Lig Şampiyonu olmasında ve 3. Profesyonel Lige çıkmasında önemli rol oynadı.

Bu başarılarıyla 2016 da Tekirdağspor ’a başkan seçildi.

2022 yılı Aralık Ayında CHP Tekirdağ İl Başkanı seçildi.

2023 depreminde partimiz tarafından görevlendirildiği Hatay bölgesinde yaptığı yardım çalışmaları, özverisi ve koordinasyon becerileri sayesinde hem CHP örgütünün, hem de halkımızın beğenisini kazandı.

Nallar’ın hayırsever kişiliği halkımız tarafından çok iyi bilinmektedir. Birçok STK ve yardım organizasyonunda aktif olarak yer almaktadır. Nallar özellikle engelli ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız yararına yapılan organizasyonların değişmez destekçisidir.

Yeni dönemde CHP İl Başkanlığı’na tekrar aday olmayan Nallar, 21 Ocak 2024 de CHP üyelerine açık yapılan Önseçimde rakiplerini büyük farkla geride bırakarak CHP Süleymanpaşa Belediye Başkanı Adayı seçildi.

31 MART 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA seçilmiştir. Sevdamız Süleymanpaşa sloganıyla yola çıkan Nallar evli ve iki çocuk babasıdır.

Haber Merkezi: