Dolar 39,2169
Euro 45,2700
Altın 4.345,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 26°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
26°C
Az Bulutlu
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 28°C

Atatürk’ün Tekirdağ’a Gelişi ve Harf İnkılabı’nın 96. Yılı Kutlandı

Atatürk’ün Tekirdağ’a Gelişi ve Harf İnkılabı’nın 96. Yılı Kutlandı
23/08/2024 15:12

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Tekirdağ’ı ziyaret edişi ve Harf İnkılabı’nın uygulanmaya başlanmasının 96. yılı düzenlenen törenle kutlandı.

Süleymanpaşa Sahili Harf İnkılabı Anıtı önünde gerçekleşen törene Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar’ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Uğurlu, Tekirdağ Milletvekilleri Mestan Özcan ve Çiğdem Koncagül, Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Hülya Çetin, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Tekirdağ Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın çelenklerinin anıta sunulmasıyla başlayan program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam etti.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Tekirdağ İl Kültür Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Yazıcı gerçekleştirirken program halk oyunları gösterisi ve fotoğraf sergisinin gezilmesiyle sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Haber