TÜRKİYE 3.’SÜ GÜREŞÇİMİZDEN BAŞKANIMIZ AKAY’A ZİYARET

TÜRKİYE 3.’SÜ GÜREŞÇİMİZDEN BAŞKANIMIZ AKAY’A ZİYARET

 

Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Çerkezköy’ü başarıyla temsil ederek Türkiye 3’üncüsü olan Esila Yıldız, Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı ziyaret etti.

BRONZ MADALYA KAZANDI

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçilerimizden Esila Yıldız, Antrenör Fatih Dağdelen ile birlikte Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Ankara’da gerçekleştirilen 12-13 Yaş Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası’na katılan Esila Yıldız’ın 58 kiloda Türkiye 3.’sü olduğunu kaydeden Antrenör Fatih Dağdelen, “Kızımız 2022 yılında Çerkezköy Belediyesi tarafından açılan Yaz Spor Okulu’nda da öğrencimizdi. Yaz Spor Okulu’nda güreş eğitimi alan Esila, daha sonra çalışmalarına devam etti. Ardından bu yıl katıldığı Türkiye Şampiyonası’nda 3’üncü olarak bronz madalya kazandı” dedi.

DESTEKLERİ İÇİN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

21-23 Temmuz tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilen 12-13 Yaş Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası’na toplam 700 sporcunun katıldığını sözlerine ekleyen Fatih Dağdelen, “Toplamda 4 rakip ile karşılaştık. Bu maçlardan 3’ünü kazanarak bronz madalya kazandık. Şimdi önümüzdeki sezon yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’na hazırlanmaya başlayacağız. Bu vesile ile her zaman bizlerin yanında olan, bizden hiçbir desteği esirgemeyen Belediye Başkanımız Vahap Akay’a da teşekkür etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

ÇERKEZKÖY’E MADALYA İLE DÖNDÜ

Çerkezköy Belediyesi’nin her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Esila, Türkiye Şampiyonası’nda kentimizi başarıyla temsil etti. Türkiye 3’üncüsü olarak Çerkezköy’e madalya ile döndü. Kendisini ve antrenörümüzü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Başkanımız Akay ziyaret sonunda başarılı sporcumuzu alın ile ödüllendirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.