İTFAİYEDEN OLAĞAN ÜSTÜ PERFORMANS TEMMUZ AYINDA 1891 OLAYA MÜDAHALE EDİLDİ

İTFAİYEDEN OLAĞAN ÜSTÜ PERFORMANS TEMMUZ AYINDA 1891 OLAYA MÜDAHALE EDİLDİ

İTFAİYEDEN OLAĞAN ÜSTÜ PERFORMANS: TEMMUZ AYINDA 1891 OLAYA MÜDAHALE EDİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Temmuz ayı boyunca kent genelinde toplam 1891 itfaiye olayına müdahale etti. Sıcak yaz günlerinde Çok sayıda yangın ve olayla mücadele eden ekipler, özverili çalışmalarıyla dikkat çekti.

Tekirdağ genelinde gerçekleşen olaylar arasında fabrika yangınları, işyeri yangınları, ev yangınları, araç yangınları, trafik kazaları, baca ve çatı yangınları, alan ve anız yangınları, çöp yangınları, trafo yangınları ve hayvan kurtarma operasyonları yer aldı. Vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla canını hiçe sayarak olaylara müdahale eden İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşların takdirini topladı.

EN FAZLA OLAY ÇORLU’DA YAŞANDI

Temmuz ayında en fazla olayın yaşandığı ilçe Çorlu oldu. Çorlu’da toplam 472 olay gerçekleşti. Bu olaylar arasında 13 fabrika yangını, 5 işyeri yangını ve 15 araç yangını bulunuyor. Ayrıca, 182 alan/anız yangını ve 42 insan kurtarma ile iş kazası vakası yaşandı.

SÜLEYMANPAŞA’DA YOĞUN YANGIN MÜDAHALELERİ

Süleymanpaşa ilçesinde ise toplam 415 olay kaydedildi. Bu ilçede 21 ev yangını ve 10 işyeri yangını öne çıkıyor. Ayrıca, 107 alan/anız yangını ve 51 kapı açma müdahalesi gerçekleştirildi. İlçede 11 insan kurtarma vakası da yaşandı.

ÇERKEZKÖY VE MARMARAEREĞLİSİ’NDE YANGIN VE KURTARMA OPERASYONLARI

Çerkezköy’de Temmuz ayında 213 olay yaşandı. İlçede 4 fabrika yangını, 5 işyeri yangını ve 6 insan kurtarma vakası gerçekleşti. Ayrıca, 70 alan/anız yangını ve 26 kapı açma müdahalesi gerçekleştirildi.Marmaraereğlisi ilçesinde ise Temmuz ayında 164 olay meydana geldi. İlçede 6 işyeri yangını ve 93 alan/anız yangını dikkat çekti. Ayrıca, 7 insan kurtarma vakası ve 24 tehlike arz eden olay yaşandı.

KAPAKLI VE SARAY’DA ÇOK SAYIDA ARAÇ YANGINI YAŞANDI

Kapaklı ilçesinde 138 olay yaşandı. Bu olaylar arasında 5 ev yangını, 2 işyeri yangını ve 48 araç yangını öne çıktı. Ayrıca, 27 alan/anız yangını ve 9 kapı açma müdahalesi gerçekleşti.Saray ilçesinde de toplam 107 olay yaşandı. İlçede 4 işyeri yangını, 56 araçyangını ve 8 alan/anız yangını gerçekleşti. Ayrıca, 9 kapı açma ve 2 tehlike arz eden olay yaşandı.

İTFAİYE EKİPLERİ İL GENELİNDE YANGIN BAŞTA OLMAK ÜZERE ÇOK SAYIDA OLAYA BAŞARILI BİR ŞEKİLDE MÜDAHALE ETTİ

Malkara ilçesinde 101 olay kaydedildi. Malkara’da 6 işyeri yangını ve 46 araç yangını ile birlikte 14 alan/anız yangını meydana geldi. Ayrıca, 4 kapı açma ve 2 insan kurtarma vakası yaşandı.

Şarköy ilçesinde 98 olay yaşandı. Bu olaylar arasında 4 ev yangını, 25 alan/anız yangını ve 7 kapı açma müdahalesi bulunuyor. Ayrıca, 16 insan kurtarma vakası ve 3 tehlike arz eden olay rapor edildi.

Muratlı ilçesinde Temmuz ayında 90 olay gerçekleşti. Bu olaylar arasında 5 işyeri yangını, 27 alan/anız yangını ve 11 kapı açma müdahalesi bulunuyor. Ayrıca, 3 insan kurtarma vakası ve 12 tehlike arz eden olay yaşandı.

Hayrabolu ilçesinde toplam 76 olay meydana geldi. Hayrabolu’da 4 ev yangını, 55 alan/anız yangını ve 4 kapı açma müdahalesi yaşandı. Ayrıca, 2 insan kurtarma vakası ve 2 tehlike arz eden olay rapor edildi.

Ergene ilçesinde Temmuz ayında 17 olay yaşandı. Bu olaylar arasında 1 işyeri yangını ve 12 insan kurtarma vakası bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.