İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol’un Göreve Başlama Mesajı

İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol’un Göreve Başlama Mesajı

Değerli Çalışma Arkadaşlarım, Sevgili Öğrencilerim, Kıymetli Velilerim,

Sayın Bakanımızın takdir ve tensipleriyle Tekirdağ İl Millî Eğitim Müdürü olarak görevime başlamış bulunuyorum. Bizlere böylesine değerli bir vazifeyi emanet eden Millî Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Sayın Yusuf TEKİN’e şükranlarımı arz ediyorum.

Tarihi ve kültürel mirası ile medeniyetimizin önemli merkezlerinden birisi olan  Trakya’nın mavi gözlü şehri Tekirdağ’ımıza hizmet etmekten onur duyacağım. Sayın Bakanımızın ve Sayın Valimizin önderliğinde, tüm paydaşlarımızla koordineli olarak çalışarak güzel şehrimizi hak ettiği seviyeye hep birlikte taşıyacağız. Bütün çabamız; geleceğimiz, yarınımız olan çocuklarımızı Türkiye Yüzyılı Maarif Modelinin de nihai hedefi olan, yetkin ve erdemli insanlar olarak yetişmesine katkı sağlamaktır.

Üstlenmiş olduğumuz bu sorumluluk bilinciyle, Türkiye Yüzyılı Maarif Modelimizin de altını çizdiği gibi, medeniyetimizin üzerine inşa edildiği temel kavramlar olan aklıselim, kalbi selim ve zevki selim nesiller yetiştirmek için Tekirdağ’da yorulmak nedir bilmeden var gücümüzle çalışacağız.

Bu amaçlar için hep birlikte mesai mefhumu tanımadan, ilmi rehber, irfanı ilke edinerek sizlere layıkıyla hizmet etmek en büyük hedefimiz olacaktır. Fikri ve sözü olan tüm paydaşlarımıza kapılarımız her zaman sonuna kadar açık olacaktır. Bu duygularla vazifeme başlarken görevi devraldığım İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ersan Ulusan’a teşekkür ediyorum. Eğitime değer katan yönetici, öğretmen ve personelimize bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunar; geleceğimizin ümidi olan sevgili öğrencilerimize, çalışma arkadaşlarıma başarı ve kolaylıklar dilerim.

Dr. Abdülaziz YENİYOL                                                                                                                                                                                                                                                                                  Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.