ÇORLU’DA YATAY İŞARETLEME ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

ÇORLU’DA YATAY İŞARETLEME ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri Çorlu ilçesinde; trafikte, sürücülerden gelen istekleri dikkate alarak, oluşan trafik kazalarına karşı alınan en önemli tedbirlerden birisi olan, Isıl işlem görerek asfalt zemine yapıştırılan çift kompenantlı termoplastik boya esaslı yatay sembol işaretleme çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Çorlu Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda ve Çorlu ilçesinin muhtelif Caddelerinde termoplastik boya esaslı yatay işaretleme çalışmaları devam ediyor.

 

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER: “TRAFİK KAZALARININ ÖNLENMESİ ADINA ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ”

Uygulamanın Çorlu ilçesi ile birlikte diğer ilçelerde de gerçekleştirileceğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Trafikte, çift kompenantlı termoplastik boya esaslı ısıl işlem gören yatay sembol çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Görünür ebatlarda olan ve asfalt yola ısıl işlemle yapıştırılan yatay semboller sayesinde trafik uyarılarının sürücüler tarafından daha rahat görülmesi, trafik kazalarının önlenmesinde önemli rol oynamaktadır. Bu tür yatay işaretleme çalışmalarımıza diğer ilçelerimizde de devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.