Edukent, Tekirdağ’da Geleceğe Hazır Öğrenciler Yetiştiriyor

Edukent, Tekirdağ’da Geleceğe Hazır Öğrenciler Yetiştiriyor

 

Edukent Eğitim Kurumları Tekirdağ Özel Öğretim Kursu Müdürü Adem Okur, dijital ve yapay zeka teknolojilerinin ön planda olduğu yeni dünyada değişime uyum sağlayan, eğitimde yeni teknolojileri etkin şekilde kullanan bir kurum olduklarını belirtti. Tekirdağ Edukent Eğitim Kurumları, nitelikli öğretmen kadrosu, seçkin yayınlar ve özellikle dijital platformlarda öğrencilerin kullanabileceği basılı ve dijital materyaller sunuyor. Öğrencilerin çalışma ve fiziki ortamlarının da kurumun içinde yer alması, eğitimi keyifli hale getiriyor.

ÖĞRENCİLERİN BAŞARILARI ÖLÇÜLÜYOR EKSİKLİKLER TAMAMLANIYOR

Kurumda sesli ve sessiz kütüphaneler, özel fiziki mekanlar ve öğrencilerin öğretmenlere her an ulaşabileceği bir sistem bulunuyor. Türkiye’nin en seçkin yayınlarından oluşan deneme kulübü ile öğrencilerin başarıları ölçülüyor ve eksiklikleri tamamlanıyor. Öğrencilerin sınav kaygıları ve yönlendirmeleri ise rehberlik, etkin koçluk sistemiyle takip ediliyor.

Okur, Edukent Eğitim Kurumları’nın öğrencilerin başarılarını takip ederek, eksikliklerini kapatarak ve olası sınav sorunlarını çözerek, öğrencileri bütüncül bir şekilde sınava hazırladığını vurguluyor.

blank

TÜRKİYE’NİN EN SEÇKİN YAYINLARINI ÖĞRENCİLERE SUNUYOR

Hürriyet Mahallesi Okullar Bölgesi’nde hizmet veren Edukent Eğitim Kurumları Tekirdağ Özel Öğretim Kursu Müdürü Adem Okur, “Edukent Eğitim Kurumları, dijital ve yapay zeka teknolojilerinin çok geliştiği yeni dünyada değişim ve dönüşüme uyum sağlayan, eğitimde yeni teknolojileri üst düzeyde kullanabilen bir eğitim kurumudur. Kurumda nitelikli, uzman öğretmen kadrosu ile canlı yüzyüze dersler yapılırken, seçkin yayınlar ve özellikle dijital platformlarda da öğrencilerin etkin şekilde kullanabileceği basılı ve dijital materyaller ile video ve canlı ders yapılmaktadır. Öğrencilerin çalışma ve fiziki ortamları da kurumun içerisinde yer almakta, böylece öğrencilerin ders çalışması keyifli hale getirilmektedir. Kurumda sesli ve sessiz kütüphaneler, özel fiziki mekanlar ve öğrencilerin öğretmenlere her an ulaşabileceği bir sistem bulunmaktadır. Türkiye’nin en seçkin yayınlarından oluşan deneme kulüpleri ile öğrencilerin başarıları ölçülmekte ve eksiklikleri tamamlanmaktadır. Öğrenciler, sabah erken saatlerden akşam geç saatlere kadar çalışabilecekleri ferah alanlarda zaman geçirebilmektedir” dedi.

SINAV KAYGISI ETKİN KOÇLUK SİSTEMİYLE TAKİP EDİLİYOR

Okur, “Öğrencilerin sınav kaygıları, yönlendirmeleri ise rehberlik ve etkin koçluk sistemiyle takip edilmektedir. Öğrenciler, kuruma girdiklerinden itibaren velileri, öğretmenleri ve kurum yetkilileriyle etkileşim halindedir. Eğitimin bütünselliği, dijital teknolojilerle de desteklenerek öğrencilerin kurumun dışında da bilgiye erişimi kolaylaştırılmaktadır. Edukent Eğitim Kurumları, öğrencilerin başarılarını takip ederek, eksikliklerini kapatarak ve olası sınavda karşılaşabilecekleri sorunlarını çözerek öğrencileri bütüncül bir şekilde sınava hazırlamaktadır. Velilerimizi ve öğrencilerimiz misafir etmekten onur duyarız” diye konuştu.

blank

EDUKENT, DAHA İYİ BİR GELECEK BURADA BAŞLAR SLOGANI İLE ÖĞRENCİLERE DİJİTAL ÇAĞIN KAPILARINI ARALIYOR

Edukent Eğitim Kurumları, öğrencilere sunduğu “Edukent Plus Paket Üyeliği” ve “Edukent Eğitim Koçluğunun Avantajları” ile öğrencilerin akademik başarısını artırmayı hedefliyor. Edukent Plus Paket Üyeliği, öğrencilere 64 ders, 326 deneme ve dijital altyapı sağlayarak ETAP setine erişim imkanı sunuyor. Ayrıca çoklu ve sınırsız yayın desteği ile birçok ünlü hazırlık kitabını öğrencilere kullanma imkanı veriyor. Eğitim koçluğu ise öğrencilerin gelişimini destekleyerek, koçun rehberliğinde başarılarını artırmalarına yardımcı oluyor. Kütüphane üyeliği sayesinde ise öğrenciler, uygun fiziki koşullar ve atmosferlerdeki Edukent kütüphanelerinden yararlanabiliyorlar. Böylece yapamadıkları soruları ilgili branş öğretmenlerine diledikleri zaman sorup, cevaplarını öğrenebiliyorlar.

Bu paket ve hizmetler ile Edukent Eğitim Kurumları, öğrencilerine daha etkili ve verimli bir eğitim deneyimi sunmayı hedefliyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.