İşadamı Önder Erdoğan’ın Oğlu Yiğit Erdoğan Görkemli Bir Düğünle Dünyaevine Girdi

Önder Erdoğan’ın Oğlu Yiğit Erdoğan Evlendi.

 

Bünyesinde Ramada Tekirdağ, Yat Otel ve Budapeşte Ramada Otel’in bulunduran ERD Otelcilik sahibi İş İnsanı Önder Erdoğan’ın oğlu Yiğit Erdoğan, 20 Temmuz 2024 Cumartesi günü düzenlenen görkemli bir törenle dünya evine girdi. Düğün merasimi, Ramada by Wyndham Tekirdağ Otel’de yapıldı.

Yiğit Erdoğan ve Pınar Öğretmenoğlu çiftinin mutluluğuna aileleri ve yakın dostları da ortak oldu. Öğretmenoğlu ve Erdoğan ailelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen bu özel günde, çiftin sevinci ve heyecanı davetlilerle paylaşıldı. Törene katılanlar arasında iş dünyasından ve yerel Yöneticilerden birçok önemli isim yer aldı.

Görkemli düğün merasimi, çiftin ömür boyu mutluluğa adım attığı bu anlamlı anı kutlamak üzere tasarlanmış özel detaylar ve nezih bir atmosferle dikkat çekti. Çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer kıydı, Yiğit ve Pınar çifti, konuklarının huzurunda “Evet” diyerek hayatlarını birleştirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Erdoğan ve Öğretmenoğlu aileleri, bu mutlu günlerinde yanlarında olan tüm dostlarına ve yakınlarına teşekkür etti. Gecede davetlilerle sanatçı Ümit Besen ve Pamela müzik ziyafeti sundu.

Haber Merkezi: