TREPAŞ ERGENE’DE HİZMETE BAŞLADI

Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli bölgelerinde 1,2 milyonu aşkın aboneye hizmet sunan TREPAŞ, müşteri memnuniyetini artırma çalışmaları kapsamında Ergene’de yeni bir tahsilat veznesi açtı.
TREPAŞ yetkili tahsilat veznesinin açılış törenine, TREPAŞ Genel Müdürü Sn. S.Burak Savaş ile birlikte TREDAŞ Genel Müdürü Sn. Reşit Bilgili, Ergene Kaymakamı Sn. Kadir Duman, Ergene Belediye Başkanı Sn. Müge Yıldız Topak, Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi Sn.Mustafa Doğan, Çorlu İl Emniyet Çocuk Şube Müdürü Sn. Özkan Kara, MHP Önceki Dönem Tekirdağ Milletvekili Sn. Bülent Belen, Ak Parti Ergene İlçe Başkanı Sn. Hasan Şen, MHP Ergene İlçe Başkanı Sn. Nihat Arslan, Trepaş İşletmeler Müdürü Sn. Ali Uraz, Trepaş Tahsilat Müdürü Sn. Mehmet Çelikel, Trepaş Faturalama ve Alacak Yönetimi Müdürü Sn. Gürcan Gönenç, Belediye Meclis üyeleri, Muhtarlar, Daire Amirleri, Ergene ve Çorlu başta olmak üzere, çok sayıda davetli katıldı.
Açılış öncesinde Ergene İlçe Kaymakamı Sn. Kadir Duman’ın ve Ergene Belediye Başkanı Sn. Müge Yıldız Topak’ın “ilçede abonelik hizmetleri için vatandaşların Çorlu İlçesi’ne gitmek zorunda kaldıklarını, bu sebeple mağduriyetler yaşandığını, Ergene ilçesinde de abonelik hizmetleri verilebilmesi için ilçeye bir personel atanması talebi” TREPAŞ Genel Müdürü S.Burak Savaş tarafından da olumlu karşılanarak, bayram sonrası ilçeye abonelik hizmetlerini yapacak bir personel görevlendirileceği bilgisi paylaşılmıştır. İlçede sunulacak yeni hizmet sözü, açılışa katılan kamunun değerli yöneticilerinde ve vatandaşlarda büyük bir memnuniyet yaratmıştır.
Vezne açılışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Trepaş Genel Müdürü S. Burak Savaş “ Trepaş’ın elektrik faturaları yeni veznemiz ile birlikte 37 adet yetkili vezneden ücretsiz olarak ödenebilmektedir. Yetkili veznelerimize ilave olarak Turkcell mağazaları, Şok marketler, Türk Telekom mağazaları, PTT Şubeleri ve 19 anlaşmalı banka aracılığı ile de faturalar ücretsiz ve güvenli olarak ödenebilmektedir. Vatandaşlarımızın elektrik faturaları ödemelerinde Trepaş tarafından yetkilendirilmiş vezneleri kullanmalarını gerektiğini” belirten S. Burak Savaş “ Trepaş tarafından yetkilendirilmiş veznelerde fatura haricinde ek bir ücret talep edilmediğini ve yetkili Trepaş tahsilat vezneleri dışında ödeme yapılması durumunda elektrik kesintisi, gecikme faizi, yasal işlemler gibi mağduriyetler yaşanabileceğini “ belirtti.
Trepaş Genel Müdürü S. Burak Savaş, açıklamasının son bölümünde abonelerin www.trepas.com.tr web sitesi üzerinden, Trepaş Müşteri Hizmetleri Merkezleri adres bilgilerine, abonelik için talep edilen evraklara, online abonelik ve fesih işlemlerine, geçmiş ve güncel dönem fatura ve ödeme bilgilerine, borç sorgulama ekranlarına, kademeli tarife bilgilerine ve abonelik ücretleri bilgilerine ulaşabileceklerini belirtti.

Haber Merkezi: