2024 YILIN BABASI SEÇİLDİ

2024 YILIN BABASI SEÇİLDİ
Yaklaşan Babalar Günü öncesi Tekirdağ Süleymanpaşa da yılın babası olarak seçilen gazeteci Ersin Bilmeç’e Yılın Babası seçildi.
Tekirdağ da yıllardır çok farklı alanlarda emekler veren yılların duayen gazetecisi Ersin Bilmeç 2024 yılın babası seçildi.
Tekirdağ Önder Çiftçi Kadın Kolları Derneği tarafından her yıl verilen ödüle bu yıl çalışmalarıyla adından sıklıkla söz ettiren gazeteci Ersin Bilmeç layık görüldü.

DERNEK ÜYELERİ KENTE KATKILARINDAN ÖTÜRÜ SEÇTİLER
Dernek üyeleri tarafından yılın babası olarak seçilen duayen gazeteci Ersin Bilmeç’e sürpriz yapan dernek başkanı Bahar Yarapsanlı ve dernek üyeleri Tekirdağ Yeni Haber Gazetesi Çarşı ofisinde gerçekleştirdikleri bir törenle 2024 yılın babası ödülünü gazeteci Ersin Bilmeç’e takdim ettiler. Gazeteci Ersin Bilmeç sürpriz şekilde kendisinin yılın babası seçildiğini öğrendiği anda şaşkınlığını gizleyemedi. Yıllar içinde yaptıklarından bahseden Bilmeç orada bulunan ve bu ödülü kendisine layık gören herkese çok teşekkür etti.

BAHAR YARAPSANLI DA ONUNLA RÖPORTAJ YAPTI
Tekirdağ Süleymanpaşa Önder Çiftçi Kadın Kolları Dernek Başkanı Bahar Yarapsanlı gazeteci Ersin Bilmeç’e hitaben; “Ersin ağabey seni biliyoruz. Yıllardır tanıyoruz. Nasıl oluyor da her yerdesin. Bize bu konuda mesleki sırlarını anlatırmısın.”dedi.
Tekirdağ Süleymanpaşa da yılın babası seçilen Gazeteci Ersin Bilmeç de ; yıllar içinde yaptıkları, mesleğe nasıl başladığı ve mücadeleci ruhunun nereden geldiğini anlattı.
Keyifli bir ortamda gerçekleşen yılın babası ödül töreni keyifli anlara sahne oldu.
Plaket takdimi ve pasta kesimi sonrası günün anısına fotoğraf çekildi.

PLAKET TAKDİMİNDE DUYGULU ANLAR YAŞANDI

Tekirdağ Yeni Haber Gazetesi çarşı subesinde gerçekleşen ödül törenine Tekirdağ Süleymanmpaşa Önder Çiftçi Kadın Kolları Dernek Başkanı Bahar Yarapsanlı, yönetim kurulu üyeleri Nurhayat Ayral,Şenay Özger,Fatma Çadıroğlu, Serap Saruhan,Zehra Öztemel,Nagihan Göksal,Aynur Yılmaz,Nilüfer Gümüş,Sedef Kılıç, denetleme kurulu üyeleri Eda Yakut, Burçin Yarapsan, Ayten Bingöl, Şahver Ersöz, Fatoş Yaşasın, Hülya Ercan da katıldılar.

 

Haber Merkezi: