HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

“TÜM HEMŞEHRİLERİMİN KURBAN BAYRAMINI KUTLUYORUM”

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan meclis toplantısı öncesinde bir konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Öncelikle tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramını kutluyor, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum. Ayrıca Kurban Bayramının birinci günü aynı zamanda babalar günü. Evlatları için her türlü zorluğa göğüs geren, eşsiz bir fedakârlık örneği sergileyen tüm babalarımızın da babalar gününü kutluyorum. Başta şehitlerimiz olmak üzere ebediyete intikal etmiş olan babalarımızı da rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

BÜYÜKŞEHİR BÜNYESİNDE 2 YENİ DAİRE BAŞKANLIĞI KURULDU

Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nda ayrıca Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ve Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı olmak üzere 2 yeni daire başkanlığı kurulması kararlaştırıldı.

Öte yandan Meclis Toplantısında belediye birimlerinden gelen gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı, komisyon kararlarına ait dosyalar meclise sunuldu. Değerlendirilmesi gereken gündem maddeleri ise görüşülmek üzere ihtisas komisyonlarına havale edildi.

Haber Merkezi: