ŞARKÖY BELEDİYESİ TAZİYE EVİNDE SONA GELİNDİ

ŞARKÖY BELEDİYESİ TAZİYE EVİNDE SONA GELİNDİ

 

 

Şarköy Belediyesi tarafından Camikebir Mahallesi’nde yapımı devam eden Taziye Evi’nde sona gelindi. Hemşehrilerinin mutlu günlerinde olduğu kadar acı günlerinde de yanlarında olmaya özen göstererek çalışmalarını sürdüren Şarköy Belediyesi, Taziye Evi’nin yapım faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Taziye Evi Şarköylü hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak.

 

Şarköy Belediyesi, Taziye Evi ile Şarköylü’lerin Yanında

 

Şarköy Belediyesi; cenaze sahibi vatandaşların acısına ortak olmak ve yükünü biraz olsun hafifletmek için Taziye Evi yapım çalımlarını sürdürüyor. Camikebir Mahallesi’nde inşa edilen Taziye Evi ile Şarköylü vatandaşlar acı günlerinde taziye kabullerini daha rahat yapacakları bir ortama kavuşmuş olacak. Taziye Evi’nin 110 m2’lik alan üzerinde inşa edildiği belirtildi.

 

Başkan VAR, “Acılar Paylaştıkça Azalır.”

 

Taziye Evi’nde yapılan çalışmaların ekipler tarafından hızla devam ettiğini ifade eden Şarköy Belediye Başkanı Alpay VAR, “ Kısa süre içinde hizmete sunacağımız Taziye Evi sayesinde yakınlarını kaybeden vatandaşlarımız, bir yandan yakınını kaybetmenin hüznünü yaşarken diğer yandan taziye için yer aramak zorunda kalmayacak.Acılı günlerinde yüklerini bir nebze olsun hafifleterekhemşehrilerimizin acısına ortak oluyoruz.Acılar paylaştıkça azalır diyerek hemşehrilerimizin her anında yanında olmaya devam edeceğiz.”dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.