Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan Ergene Kaymakamlığını Ziyaret Etti

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan Ergene Kaymakamlığını Ziyaret Etti

Bir dizi ziyaret ve ilimiz sanayisi ile alakalı konuları görüşmek için ilimize gelen Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Oruç Baba İnan Ergene Kaymakamlığını ziyaret etti.
Bakan Yardımcısı Sayın Oruç Baba İnan, Valimiz Sayın Recep Soytürk, Kaymakam Kadir Duman ve protokol üyeleri tarafından Ergene Kaymakamlık binası önünde karşılandı.
Ardından Kaymakamlık makamına geçen Bakan Yardımcısı  İnan ve Vali Soytürk, Ergene ilçemizin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı görev alanına giren konuları ile ilgili ilgili bir süre görüştü.
Ziyarette Ergene Kaymakamı Kadir Duman, Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal ve Çorlu Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan yer aldı.

YORUMLAR

  1. blank Mehmet HACIM dedi ki:

    Bakan yardımcısı Bakanlığını yani Devleti temsil ediyor. Ziyaret ettiği yer halı saha değil. Dolayısıyla ziyaret ettiği kuruma ve temsil ettiği bakanlığa yakışır şekilde ziyaret etmesi, kılık kıyafetini ona göre ayarlaması lazım. Şahsım adına protesto ediyorum.