Dolar 38,4149
Euro 43,7601
Altın 4.095,06
BİST 9.432,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 17°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
17°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 15°C
Sal 17°C
Çar 18°C

ERGENE GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN DÜZENLEDİĞİ SEMİNERLE “BAĞIMLILIKLA MÜCADELE VE SPOR PSİKOLOJİSİNİN ÖNEMİ” VURGULANDI.

ERGENE GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN DÜZENLEDİĞİ SEMİNERLE “BAĞIMLILIKLA MÜCADELE VE SPOR PSİKOLOJİSİNİN ÖNEMİ” VURGULANDI.
04/01/2024 18:24
A+
A-

ERGENE GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN DÜZENLEDİĞİ SEMİNERLE “BAĞIMLILIKLA MÜCADELE VE SPOR PSİKOLOJİSİNİN ÖNEMİ” VURGULANDI. Ergene Kaymakamlığı çatısı altında ”Ergene 100 Fikir ve Proje” faaliyetleri kapsamında Ergene Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün organize ettiği “Bağımlı Olma Özgür Ol” semineri düzenlendi. Seminerde Ergene Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Şenol DOĞRAMACI ve kurum çalışanlarının yanı sıra 82 Sporcu, antrenörler ve spor yöneticileride yer aldı. Ergene Kaymakamlığı Konferans salonunda soru-cevap şeklinde gerçekleştirilen seminerde Spor Psikoloğumuz Merve BARAN’ın sunumu ile “Bağımlılıkla Mücadele ve Spor Psikolojisi” konuları hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.