MEMUR SEN GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

MEMUR SEN GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

Memur-Sen genişletilmiş il divan toplantısı Karadenizliler Derneği düğün salonunda yapıldı.
Memur Sen genel başkanı Ali Yalçın ve genel başkan yardımcısı Hamza Öksüz’ün yanısıra Ak Parti Tekirdağ Miletvekili Çiğdem Koncagül, Ak Parti İl Başkanı Av Ali Gümüş ,Ak Parti 28. Dönem Tekirdağ Milletvekili Adayları Mestan Özcan ve Op.Dr Hakan Sunal Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel Ak Parti Süleymanpaşa ilçe Başkanı Sezai Çetin il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri memur sen’e bağlı sendikaların başkan ve yönetimleri Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi Uz Dr Mustafa Doğan Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi Başhekimi Uz Dr Raif Üzmez Tekirdağ Sağlık Müdür Yardımcısı Zafer Soykırlı ve davetliler katıldığı toplantıda konuşmalardan sonra Tekirdağ Memur Sen İl Temsilciliği tarafından plaket töreni düzenlendi ve hatıra fotoğrafları çekildi.
Mv. Çiğdem Koncagül ; Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun en önemli hedeflerinden biri olan yeni, sivil ve özgürlükçü bir anayasa için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz. Bürokratik oligarşinin takoz koyduğu, muhalefetin engel çıkardığı, marjinal örgütlerin sabote ettiği projelerimizi saymaya kalksak, bitiremeyiz. 14 Mayıs’tan sonra da Türkiye’yi büyütmek ve güçlendirmek için çalışmaya devam edeceğiz.
Toplumsal Beklentileri çözüme kavuşturacak olan yine Cumhurbaşkanı Erdoğan olacak… Muhalefet tüm benzemezleri bir araya getirdi fakat hiç biri toplumsal sorunuları çözme kabiliyetine sahip değil. Zoraki birliktelikler sorun çözmeye değil sorun üretmeye mahkumdur. Özgür iradeleri olamaz.
Çok basit bir soru: PKK tüm gücüyle niye Cumhurbaşkanımızın gitmesi için mücadele ediyor, FETÖ neden canşırah şekilde sistemi değiştirmeye çalışıyor, DHKPC-MLKP gibi terör örgütleri, neden Cumhurbaşkanımızı hedef alıyor? Türkiye ile hesabı olan devletler niye iktidar değişikliği istiyorlar?
Anadolu insanı kendini güvende hissetmiyor, FETÖ ve PKK halkın travmalarını tetikliyor, bu yüzden bahar edebiyatına kanmıyor. CHP’nin “bahar”fotoğraflarıyla süslü ambalajının altında 28 Şubat soğuğu olduğunu görüyor.

Nerede bir çatışma, bir fitne fesat ve devlet millet düşmanlığı varsa perdeyi kaldırın altından FETÖ çıkar.
ABD, AB ve Cümle Satıhlar istemezlerse de FETÖ, PKK ve Cümle terör zihniyeti istemezlerse de seçimi 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı kazanacak, Türkiye’nin Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olacak. Meydanların dilini okuyan herkes bunu görüyor.
Sadece meydanlar ve anketler arasında değil, sosyal medya üzerinden inşa edilen algıların da etkisi altında kalan bir kamuoyu var. Hatta ‘etki’den ‘baskı’ya da geçilmiş durumda. Meydanlar, 14 Mayıs akşamı masa başı anketleri boşa düşecek. Seçim sonrasında siyasete operasyon çekmek isteyenleri, milletimizin iradesini yok saymak isteyenleri, demokrasimize kilit vurmak isteyenleri konuşacağız.
TCG Anadolu, Bayraktar Kızılelma, TOGG, MMU KAAN, ANKA3, Hurjet, Atak 2 ve Gokbey gibi onlarca yerli yapım platform son bir kaç ayda hizmete girdi veya girmeye hazırlanıyor. Şu olanlar Türk’ün düğünü bayramıdır. Gelecek de bizimdir Allah’ın izniyle. Bu yüzden 14 mayıs Pazar günü sandığa gideceğiz, oyumuzu kullanacağız, sandığa sahip çıkacağız. Türkiye düşmanlarına fırsat vermeyeceğiz.
14 Mayıs zaferimiz şimdiden hayırlı olsun. Türkiye’nin yolu, bahtı açık olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.