Dolar 40,6470
Euro 47,1602
Altın 4.394,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 31°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
31°C
Parçalı Bulutlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 30°C
Sal 31°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ’cü taktiklerle gerçekleri örtemezler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ’cü taktiklerle gerçekleri örtemezler
08/05/2023 22:30

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu mızrak çuvala sığmaz, FETÖ’cü taktiklerle gerçekleri örtemezler. Bunlar ülkelerini ve dünyayı tanımadıkları için zaten yapılmış, hayata geçirilmiş projeleri kendi teklifleri gibi anlatmaya kalkıyorlar” dedi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Tekirdağ Çerkezköy Hayri Batur Caddesi’nde düzenlenen mitingde konuştu.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan başıklar şunlar:

Eğitimden sağlığa, adaletten emniyete geniş yelpazedeki yatırımlar Tekirdağ’ımıza hayırlı olsun.

“Dergilerle Erdoğan’a saldırmak işi çözmez”

Bu Batı alışacak, öyle dergilerle mergilerle Erdoğan’a saldırmak işi çözmez. Seçime artık günler kaldı.

Ülkemize binbir emekle kazandırdığımız eserleri yıkma, hizmetleri çökertme, milli değerlerimizi yabancılara peşkeş çekme sözü veriliyor. Bunlar da artık 7’si mi, 9’u mu, 11’i mi? Kaç tane iseler bir araya gelmişler, ülkenin ve milletin kaderi üzerine kumar oynuyorlar. Kendileri söylüyor. Ben diyor kumar masasında olmam. Niye duruyorsun orada? Biz noter masasında değiliz, niye oradasın? Ne oldu? Tekrar döndü, dolaştı, aynı masaya geldi. Oynasınlar bakalım. Milletim de bunlara 14 Mayıs’ta sandıkta kendi oyununu oynayacak.Cumhuriyetle yaşıtım diyen CHP, cumhuriyetle hesaplaşma naraları atanlara, devleti teslim etmeye çalışıyor. Gazi Mustafa Kemal’i ağızlarından düşürmeyenler, kendilerine en ağır hakaretleri savuranları baş tacı ediyor. Şehitlerimizin kanlarıyla, gazilerimizin fedakarlıklarıyla sağladığımız, güvenliğimiz, terör örgütlerinin insafına bırakılıyor.”14 Mayıs Türkiye’de bir dönüm noktasıdır”

Bunlar tankların arasından sıyrılarak 15 Temmuz’da Bakırköy Belediye Başkanı’nın evine gittiler. İşte bu yüzden 14 Mayıs’ta gerekeni yapmalıyız. 14 Mayıs Türkiye’de bir dönüm noktasıdır.

Kandil’dekinin imanı var mı? Bunların ezanı var mı? Bunlar Diyarbakır annelerinin çocuklarını dağa kaçıranlar değil mi? bay bay Kemal, bu annelerin gözyaşları ne olacak? Gelin bu işi ilk turda bitirelim, ülkemizi terör örgütleri ve tefecilerin ellerine bırakmayalım.

Biz 21 yıldır ülkemize istikrar ve güven iklimi tesis ettik.

“FETÖ’cü taktiklerle gerçekleri örtemezler”

Bu mızrak çuvala sığmaz, FETÖ’cü taktiklerle gerçekleri örtemezler. Bunlar ülkelerini ve dünyayı tanımadıkları için zaten yapılmış, hayata geçirilmiş projeleri kendi teklifleri gibi anlatmaya kalkıyorlar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Haber