Dolar 38,7528
Euro 43,5001
Altın 3.966,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 18°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
18°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Altınova Kapalı Pazaryerinde ilk pazar kuruldu

Altınova Kapalı Pazaryerinde ilk pazar kuruldu
07/04/2023 12:17

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen ve geçtiğimiz günlerde binlerce mahalle sakininin katılımı ile açılışı yapılan Altınova Mahallesi Kapalı Pazaryeri, ilk pazarın kurulması ile kullanıma girdi.

Hemen hemen her mahallede kurulan semt pazarlarında alışveriş yapan vatandaşlar ile tezgâh açan esnafın kışın soğuk ve yağmurdan, yazın sıcaktan korunması amacıyla hayata geçirilen kapalı pazaryeri projelerinden biri olan Altınova Mahallesi Kapalı Pazaryeri, geçtiğimiz günlerde kurulan Gönül Sofrası mahalle iftarında düzenlenen açılış töreni ile görücüye çıkmıştı. Altınova Mahallesi’nin Çarşamba günleri yapılan semt pazarının Kapalı Pazaryerinde kurulmasıyla faaliyete başlayan Kapalı Pazaryeri, ilk müşterilerini ağırladı.

YAĞMURLU HAVADA ALIŞVERİŞ KEYFİ

Pazarcı esnafı ve mahalle sakinlerinin takdirini kazanan Altınova Kapalı Pazaryeri tezgâhları için kura çekimi yapılmış ve tezgâhlar hak sahiplerine teslim edilmişti. İlk pazarın kurulması ile “Bismillah,” diyen esnaf, yağmurlu havada tezgâhını rahatça açtı, vatandaşlar alışverişin keyfini çıkardı.

Altınova Mahallesi İsmail Hakkı Güngör Sokak ve Gardiyan Sokak arasında kalan ve 2596 metrekare alana sahip Altınova Mahallesi Kapalı Pazaryeri projesi içerisinde 89 adet tezgâh, çay ocağı, çocuk parkı, tuvaletler ve zabıta noktası bulunuyor.

BAŞKAN YÜKSEL’DEN 3 YENİ KAPALI PAZARYERİ MÜJDESİ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Altınova Mahallesi Kapalı Pazaryeri’nin hizmete girmesi ile ilgili yaptığı açıklamada, yatırımın mahalle sakinlerine hayırlı olması temennisini paylaştı. Yüksel, üç yeni kapalı pazaryeri için de müjde verdi. 100. Yıl (Sosyete Pazarı), Hürriyet (Cumartesi Pazarı) ve Çiftlikönü Mahallesi’nde (Salı Pazarı) kapalı pazaryeri projelerinin hazırlandığını, 2023 yılı içinde bu üç pazaryerinin de hizmete açılacağını ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Haber