Dolar 37,7931
Euro 41,1311
Altın 3.669,81
BİST 9.044,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 11°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
11°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 20°C

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALKARA ÇOK AMAÇLI SALON’U 14 KASIM’DA HİZMETE SUNUYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALKARA ÇOK AMAÇLI SALON’U 14 KASIM’DA  HİZMETE SUNUYOR
04/11/2022 14:47
A+
A-

İnsan odaklı hizmet anlayışı ile ulaşımdan altyapıya, sosyal ve kültürel aktivite alanlarından, hizmet binalarına kadar her alanda birbirinden önemli projeleri hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Malkara Çok Amaçlı Salon, 14 Kasım Malkara’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde gerçekleşecek törenle hizmete sunulacak.
Malkara ilçesi Camiatik Mahallesi’nde yer alan ve 2 bin 443 metrekare inşaat alanına sahip olan Malkara Çok Amaçlı Salon; bodrum, zemin ve normal kattan oluşuyor. Bodrum katta; su deposu, makine dairesi, elektrik odası, mescit, abdesthane ve depo yer alırken zemin katta; güvenlik, bilet satış noktası, idari oda, erkek VİP odası, kadın VİP odası, dekor deposu ve sahne arkası yer alıyor. Birinci kat ise 8 tanesi engelli yeri olmak üzere 282 kişilik çok amaçlı salon, ışık ve ses odaları, fuaye, kafeterya ve mutfağı ve bebek bakım odasından oluşuyor.
Başkan Albayrak: “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda birbirinden önemli projeler üretmeye devam ediyoruz”
Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ve ilçelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda il genelinde yatırım ve projelerimize devam ediyoruz. Malkara ilçesinde yapımını tamamladığımız Malkara Çok Amaçlı Salon da ilçemizde önemli bir ihtiyacı karşılayacak ve vatandaşlarımızın kültürel etkinliklere katılıp, sosyalleşebilecekleri bir alan olacaktır. Ben, Malkara’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü olan 14 Kasım Pazartesi günü saat 13.00’de düzenleyeceğimiz açılış törenimize tüm vatandaşlarımıza davet ediyorum.”dedi.